MUELLER HG80® PREMIUM KNEE BRACE, KOLENNÁ ORTÉZA

Výrobca: Mueller Sports Medicine

Kód produktu: RHM59011/59012/59013/59014

Dostupnosť: Na externom sklade

Cena: 111,03€

Dostupné možnosti

* Velkosť :

PODROBNÝ POPIS PRODUKTU
Kolenný ortéza, kĺbová, exkluzívny materiál Hg80.  

Unikátna kolenná kĺbová ortéza, vyrobená z exkluzívneho materiálu HydraCinn ™ (Hg80), ktorý je príjemne ľahký, urýchľuje odvod vlhkosti, udrží teplo, ale neprehrieva sa. Základný návlek (k stredu zúžený) je vyrobený z antimikrobiálnej textílie, ktorá je špeciálne priedušná a extrémne mäkká na dotyk, s šípovými (flatlock) švami a profilovaným dizajnom. Vnútorné protišmykové a protipotné pásky napomáhajú udržať ortézu na správnom mieste. Táto dokonalá ortéza maximálne spevní slabé alebo nestabilné kolená a ochráni po zranení, dá sa samozrejme použiť aj preventívne.    

Patentovaný trojosový kĺb poskytuje kolenu maximálnu ochranu umožňuje - na rozdiel od iných systémov s dvojosovým kĺbom - takmer prirodzený pohyb kolena.  Systém kontextových vrchných pásov (so záverom na suchý zips), ktorý obtáča celú hornú časť ortézy, spoľahlivo fixuje ortézu a udržuje ju v požadovanej pozícii.  Vonkajší sieťovaný plášť s obojsmerne pružnou textíliou dokonale priľne po stranách a potom sa pohodlne usadí na štvorhlavom stehennom svale. Pevnejší sekundárny plášť prekrýva oblasť holene, má v sebe zabudovanú stabilizujúcu gélovú oporu pre kolennú kosť a zadné spevňujúce pásy na suchý zips. Protišmykové vlnkové vnútorné úchyty držia ortézu na príslušnom mieste, bránia jej skĺznutiu.     Tvarovo zúžené prevedenie (presýpacie hodiny) tela ortézy prináša dokonalejšie spevnenie, ortéza lepšie padne a drží. Neobsahuje neoprén. Ochranné nylonové sieťované vrecko (zdarma) slúži ako ochrana materiálu ortézy pri praní alebo prenášaní.  Farba sivočierna. Stupeň ochrany - maximálny.

Ortéza je k dispozícii vo veľkostiach S - XL. Veľkosť ortézy na koleno sa odvíja od obvodu stredu vášho kolena. Zvolenú veľkosť prosím uveďte do poznámky k objednávke.
 

Veľkosť S: 30-35 cm    - RH59011
Veľkosť M: 35-40 cm    - RH59012
Veľkosť L: 40-45 cm     - RH59013
Veľkosť XL: 45-50 cm   - RH59014
Veľkosť XXL:50-55 cm  - RH59015

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: - +

Opište kód z obrázku: