Arborvitae 5ml

Výrobca: dōTERRA

Kód produktu: DT60203844

Dostupnosť: Na objednávku

Cena: 34,40€

Arborvitae - thuja plicata je olej na ochranu proti sezónnym vplyvom a vplyvom prostredia, má silné čistiace vlastnosti (aj protiplesňový), podporuje zdravé fungovanie buniek. Hinokitiol, jedna zo zložiek Arborvitae, ochraňuje telo pred škodlivými vplyvmi a zároveň podporuje zdravé fungovanie buniek. Táto zložka tiež prispieva k vynikajúcim repelenčným vlastnostiam  Arborvitae.

Arborvitae, známy ako “strom života,” je majestátny svojou výškou a má hojnosť terapeutických účinkov. Esenciálny olej z Arborvitae má vysoký obsah tropolónov, skupiny chemických zložiek, ktorá ochraňuje pred sezónnymi hrozbami a vplyvmi prostredia, má účinné čistiace vlastnosti a podporuje zdravé fungovanie buniek. Hinokitiol, jeden z tropolónov v Arborvitae, ochraňuje telo pred škodlivými vplyvmi a zároveň podporuje normálnu bunkovú činnosť. Táto zložka tiež prispieva k prirodzeným repelenčným vlastnostiam Arborvitae. Kyselina tujová, ďalší tropolón, ktorý sa nachádza v Arborvitae, bola skúmaná kvôli svojej schopnosti chrániť proti bežným nástrahám prostredia. Všetky časti Arborvitae, ktorý je pôvodom z Kanady používali Indiáni pre jeho zdravotné účinky, a na stavanie kánoí, totemov, a na výrobu košov a oblečenia. Kvôli svojim prírodným konzervačným vlastnostiam, Arborvitae drevo nehnije, a preto je obľúbené pre výrobe drevárskych výrobkov a na ochranu prírodných drevených povrchov.

 

 

Obsah: 5 ml


PRIMÁRNE ÚČINKY
Ochraňuje pred vplyvmi prostredia a sezónnymi hrozbami
Podporuje zdravé fungovanie buniek
Účinný na čistenie a očistu
Prírodný odpudzovač hmyzu ochrana dreva


POUŽITIE
Aplikujte 1–2 kvapky na problémové miesta na pokožke.
Kvapnite niekoľko kvapiek do sprejovacej fľaštičky s vodou a striekajte na povrchy a ruky na ochranu pred vplyvmi prostredia.
Aplikujte na pulzné body na podporuje zdravej funkcie buniek.
Difúzujte na prečistenie vzduchu a na odplašenie hmyzu z domácnosti.
Zmiešajte 4 kvapky esenciálneho oleja Arborvitae a 2 kvapky Citrónového esenciálneho oleja na prírodné leštidlo a ochranu dreva.


NÁVOD NA POUŽITIE
Difúzovať: Použite 3 až 4 dvapky do difúzera.
Použitie na telo: Aplikujte jednu až dve kvapky na želané miesto. Rieďte s dōTERRA Frakcionovaným kokosovým olejom, aby ste minimalizovali akúkoľvek citlivosť pokožky. Pozri upozornenia nižšie.


UPOZORNENIA
Možná senzitivita pokožky. Držte mimo dosah detí. Ak ste tehotná, dojčiaca, alebo v lekárskej starostlivosti, poraďte sa s lekárom. Vyhnite sa kontaktu s očami, vnútrom uší a citlivými miestami.


Čo by ste mali vedieť o esenciálnych olejoch dōTERRA:

ČO SÚ ESENCIÁLNE OLEJE?

Prírodné aromatické zložky z rastlín
Získavajú sa parnou destiláciou alebo lisovaním za studena
Sú účinné, bezpečné bez vedľajších účinkov

AKO SA POUŽÍVAJÚ?
Esenciálne oleje je možné používať tromi spôsobmi –  aromaticky, masážne alebo vnútorne.
Aromaticky
Tieto oleje niekedy nazývame aj aromatické (známa je metóda  aromaterapia), pripadne sa nazývajú aj éterické oleje. Tieto esenciálne oleje  je možné inhalovať (napr. rozotrieť kvapku oleja na rukách a priložiť obe ruky k nosu) alebo rozptýliť (napríklad kvapkou v odparovači na radiátore)  pričom:
–          Ovplyvňujú náladu
–          Otvárajú dýchacie cesty
–          Čistia prostredie (zabíjajú patogény zo vzduchu)

Masážne
Aplikujte priamo na kožu pre systemické alebo lokalizované účinky

Vnútorne
dōTERRA esenciálne oleje sú oleje Čistej certifikovanej terapeutickej triedy (CPTG) to znamená, že je možné ich použiť aj vnútorné a to:
–          V prázdnej kapsuli
–          Pod jazyk
–          V pohári vody, džúsu alebo mlieka
–          Na lyžičke s medom

Ďalšie užitočné informácie nájdete na www.hebivital.sk
 

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: - +

Opište kód z obrázku: